/ Mat & Bak / Roliga saker / vardagligasaker /

Lunch

 
Gick hem tidigare från skolan i dag, skönt. Äter lunch nu. Efter det ska jag se Grey's Anatomy, hittade senaste avsnittet. Jag är SÅ JÄVLA NERVÖS!!!! Det är så mycket som händer i detta avsnitt. ÅÅHHH!!  Kan knappt vänta. #choosejackson
 
Btw, minns ni när jag skrev om Barbara Broccolis roliga namn. Jag kom på en till, Kevin Bacon! HA HA! Hur många fler roliga namn finns det (vars efternamn är en föda). Kan ni några? Japp, det här är min nya hobby..
 
Jag är så jävla seg, hann inte städa klart i går så får göra det i dag efter Greys. Sedan ska jag och sambon gå till stan och leta efter jeans. Båda vill ha ett par svarta. Jag vill ha de där perfekta svarta, höga rumpjeansen. Ni vet. 
 
Spenatsoppa med kokt ägg & serranoskinka, knäckemacka med serranoskinka & paprika och en kopp te med mjölk
 
 
 

dry lips

 
Denna morgon är jag sjukt trött, går runt som en zombie. Har ont överallt. Jag har dragit på mig värsta myskläderna med typ 3 olika mönster, kanske går så till skolan, orkar inte bry mig, haha. Jag har 10 minuter på mig att äta frulle, waaaah! Tror jag mixar ner en smoothie att ta med..
 
Här får ni en close-up från i går. 
 
 
 

Grey´s Anatomy

 
God kväll. I dag fortsätter gårdagens fixardag, fast dagens fokus är lägenhet. Tar ett litet tag för jag fastnar alltid framför datorn, antingen är det bloggen, facebook eller League of Legends. I förrgår fick jag min första Pentakill på LoL. Det är stort. Det betyder att jag dödade alla fem motståndare i andra laget på kort tid. Jag hade inte ens lyckats döda tre innan på kort tid (triple kill). Okej, fett med ointressant inser jag nu för de som inte spelar. 
 
Annars så måste jag leta upp det senaste Grey´s Anatomy-avsnittet som släpps i USA i kväll!! Fetaste cliffhangern ever, har väntat på detta avsnitt i 2,5 månad! 
 
Här är dagens outfirre. Den högra bilden kallas "luktarmiglitediskretiarmhålanförattseomjagstinker". Naah.
 
Jeans, Dr.denim / Skärp, Gekås / Body, Gina Triot / Skjorta, Cubus / Klocka, Ärvd