/ Skola / vardagligasaker /

Mina helger är alldeles för korta

 
Idag gick jag till skolan även fast jag har feber, känns som att man missar så mycket annars. Vi börjar liksom med någon nytt varje dag nästan. Den här matten skiljer sig så mycket från den "vanliga" matten som vi läste i gymnasiet. Det här är mer logiskt tänkande, vilket jag är bättre på. Det är som att min hjärna hinner ikapp, jag ser rätt svar, fast jag kan inte sätta ord på varför det blir som det blir. Jag bara ser det. Det är bra på ett sätt, för de går snabbt, men samtidigt så missar jag HUR man räknar ut något. Vilken väg man ska gå. Blir galen på mig själv.
 
Den här terminen vet jag ärligt inte hur jag ska räcka till. Jag har alldeles för höga krav på mig själv, jag tror det är ganska vanligt nu förtiden. Jag vill vara bäst på allt jag gör, men det fungerar liksom inte. När jag kommit hem från skolan är jag så sjukt trött. Orkar inte göra ett skit, varken laga mat, städa, plugga, umgås, blogga, äta, duscha m.m. ingenting orkar jag! Vill lägga mig och sova på en gång typ. Allt känns kaos här hemma, saker överallt. Men jag vet inte, det kanske är för att jag varit och är sjuk nu som jag är så trött. Hoppas det blir bättre sen.

För ett bra tag sen la jag upp en bild på instagram där jag har på mig mina Levis-shorts från Batoko. Batoko såg denna bild och valde att reposta MIN bild på deras instagram! Så jävla coolt, min instagram blev skapligt spammad efter det, haha. Kan säga att jag blev chockad över hur många likes och snälla kommentarer den fick..
 
 
 
/ vardagligasaker /

Ibland får man vara trött & ibland får man vara trasig

 
Hej! Blev ett väldigt sent inlägg idag. Jag har pluggat 8:00 - 14:00, och sedan skrivit min första salstenta i matte. Den gick sådär, den var så lätt så att jag gjorde massa slarvfel. Men den var rolig så den känns mer än ok att göra om.
 
Efter skolan var jag och sambon förbi syrran. Åt lite med dom och min bror + familj. Min syster har köpt en liten Jack Russel valp. Alltså, åååååhh. så jävla söt! Vill verkligen ha en hund nu. Jag och sambon har pratat lite om att skaffa en, och detta gjorde verkligen inte längtan lättare att hantera.
 
Annars så är jag superförkyld nu. Men det är ju alltid så när jag kommit igång med träningen. Jag tvingade mig till Espresso House i stan förut för att köpa en ny burk Chai Latte. Jag tror jag överlever denna vecka också!
 
Ah alltså, jag märker hur osammanhängande detta inlägg är, men ni anar inte. Jag är helt trasig. Trött, utmattad, potatismos-hjärna, förkyld, feber m.m. Ska krypa ner i sängen. Vi hörs i morgon!
 


 
/ Dans, Träning & Hälsa /

Tjejkväll på Intersport

 
Ja, ni borde ju kunna lista ut vad jag gjort idag, eftersom att alla mina dagar i princip ser likadana ut. Gym på morgonen och sen räkna matte i flera timmar. Min hjärna är så jävla trött, orkar inte göra ett skit typ efter att jag kommit hem från skolan. Dock så var jag tvungen att koka lite kola förut / sockerberoende. 
 
Igår var jag som sagt på en tjejkväll på Intersport, var där med Jossan och hennes mamma. Man fick 25% på valfri vara, 100:- rabatt på en sport-bh och en goodiebag om man handlade för över 500:- Jag tänkte först och främst kolla på ett par nya träningsskor, behöver verkligen ett par! Men självklart så hittar man allt förutom det man söker.
 
Jag kom i alla fall hem med en sport-bh och två tråningstights, vilket jag också behövde. Med rabatten gick det sammanlagt på cirka 1550:- Men jag menar, man får ju så mycket pengar av CSN, så något måste jag slösa på...
 
 

Goodiebagen som innehöll en tygväska, ett hopprep från Energetics, en reflexväst (i rosa spets!!? från Rönisch), en body butter från The Body Shop, en liten handduk från Casall, ett armband och en rawfood-boll (?) från Hälsofreak. 
 


Sport-bh från Nike. Ångrar mig att jag inte köpte en till i gult. Kanske gör det senare. 349:- LÄNK


 
Träningstights från Röhnisch. Dessa är lite tjockare och är sjukt sköna. Perfekta att köra ben i. Älskar byxor man kan vika ner vid midjan och med sömmar över rumpan. Så dessa var perfekta. Kanske lite stora bara. 699:- LÄNK


Träningstights från Casall. Fick tag på ett par 34:or! Den här bilden gör inte rättvisa, om ni är sugna på nya träningstights måste ni testa dessa! De sitter sjukt bra över benen och känns så jävla bra. 799:- LÄNK

Det bästa av allt med båda träningstightsen? De är inte genomskinliga!! ;D