Ombre!

 

 
 
Jacka Vila / Leggings Nelly / T-shirt Cheap Monday / Skor Dr.Martens / Korshalsband JFR / Munktröja & Klocka Gekås / Kedjehalsband Gina Tricot
 

Samlade mod för att ta bilder utomhus, är trött på min vita vägg som bakgrund. Jag är fortfarande lite osäker på håret, ibland hatar jag det och ibland älskar jag det. Jag tycker att det kanske blev lite för orange. Vad tycker ni?
 
Jag har hunnit göra ungefär hälften av min lista som jag skrev tidigare. Nu ska jag göra Peanut Butter Cups.

 
 
/ vardagligasaker /

Punica granatum

 
 
Godmorgon allihopa, eller förmiddag är det väl egentligen. Jag sitter i soffan, äter lite frukost och planerar dagen, det är nog min favoritsyssla. Och att skriva listor. Här är dagens lista:
 
* Hämta ut paket från posten
 
* Fota min nya frisyr
 
* Lappa böcker inför tentan i morgon
 
* Epilera benen
 
* Göra Peanut Butter Cups
 
* Få tag på och se det senaste avsnittet av Grey's Anatomy
 
* Gymma
 
 
- Kom in lite senare igen så kanske jag hunnit lägga upp bilder på håret ;)
 (Min första cliffhanger, uuuuuuuuhhh) 
 
 

Outerwear

 
Okej, idag toppade jag mitt hår och färgade en ombre, så nu är halva mitt hår blont. Ska ta lite roliga bilder på det i morgon i dagsljuset. Jag var lite osäker när jag gick ut ur salongen, typ "What the F*ck have I done?". Men jag tror att jag älskar det. Det är lite som min kappa med hemlighetsfickorna, det tar ett tag att vänja sig vid det. 
 
Nu ska jag spela LoL och glömma bort att det är tenta om TVÅ dagar. 
 
- Förresten, bara jag som tänker på en utter när jag hör ordet outerwear? Fruktansvärt likt i alla fall tycker jag, haha.