/ Dans, Träning & Hälsa /

Yoga Hunden

 
 
 

Idag testade jag på Yoga på Studio Fitness. Vart så besviken. Det var 80% strechövningar 20% Yoga. Hela passet kändes som en för lång uppvärmning, fast jag vart knappt varm. Jämfört med de Yogapass jag varit på innan har jag varit spyfärdig både under och efteråt. Nu var det var jobbigare att cykla hem från gymmet. Det var fan till och med jobbigare att ta den här bilden. 
 
Det fanns absolut inget flöde under klassen, instruktören hade ett dåligt upplägg och pratade om att vara lugn och harmonisk, hon pratade så mycket att jag inte fick något lugn ändå. Man hoppade från den ena ställningen till den andra.

Under Yoga vill jag få lugn, komma in i mig själv, tänja mina gränser och andas igenom smärtan. Yoga är meditation. Tuff meditation. Jag tycker inte att man ska hoppa från position till position. Då försvinner flödet och Yoga förlorar sin mening. Besviken.
 
- jag är skadad av dansen.

White Belly

Mina ben är helt slut, de vart mördade på gymmet. Får se om jag kommer upp ur sängen imorgon.
Alltså, fan vad blek jag är! sjukt. Sen har gått upp typ 3 kilo efter tentaveckan, måste omvandla det till muskler. Men nu kommer det lite folk. Blev en spontan fest :D 
/ vardagligasaker /

Bananana
 
Drömde en mardröm om pannkakor, så det vart en pannkaksfrukost. Stekte banan i smör och lite socker, sjukt gott! Snart ska jag och mannen till gymmet. Han ska visa lite hur maskinerna fungerar. Ett rumpdödarpass har jag beställt ;D