/ Mat & Bak / vardagligasaker /

Dessertmästarna!

 
 
Lisa Lundqvist som driver bloggen Sockerrus, Instagram- @Sockerrus 
 
Nu har jag äntligen parkerat mig i soffan med min lilla lurvboll till sällskap. Efter skolan idag följde jag med J till gymmet, köpte gymkort, wiiie! Sedan så har jag storstädat, lagat mat och tagit en efterlängtad dusch. Så är skapligt trött nu kan jag säga. 
 
Idag, om cirka 30 minuter börjar Dessertmästarna på kanal 5. Fan vad jag har längtat! Lisa Lundqvist är en utav deltagarna. Hon är min största idol inom bakning och är en stor anledning till varför jag bakar som en tok. Snacka om att jag blev glad över att hon skulle vara med! Dessutom så är hon också från Linköping ;) Hon kommer att tävla med människor som vunnit pris och gått höga utbildningar och hon själv är "bara" en hobbybagare, därför hoppas jag på att hon sopar banan med de andra deltagarna. Fast vet ju att hon kommer att vinna, hon är så duktig. Kommer sitta bänkad varje avsnitt kan jag säga.
 
Mvh, en överglad tjej, haha.
 
 
/ vardagligasaker /

Den lilla frukosten

 
 
 
Min frukost idag, pytteliten men hade bråttom, ville egentligen bara göra värsta måltiden, sitta och dricka en kopp te i evigheter. Laktosfri kvarg var inget för mig, höll nästan på att spy. Seriöst. Nu är jag påväg till skolan för lite grupparbete. Längtar tills ikväll för då börjar Dessertmästarna! Min bak-förebild Lisa är med, hon är från Linköping och driver bloggen sockerrus. Så sjuukt duktig tjej, hoppas hon vinner!
/ vardagligasaker /

Period from Hell

 
 
 
 
 
Sitter här med världens mensvärk. Fick hålla mig för tårar på jobbet idag, men bestämde mig ändå för att göra lite ärenden på stan efteråt. Köpte lite naturgodis och avokados för att pigga upp mig själv. Sedan köpte jag en cupcakes-låda (för att frakta cupcakes) från panduro och baslack från H&M (så jag kan börja göra naglar).
 
- Ja juste, sen så gick jag runt, med mensvärken från helvetet, till FYRA olika jävla apotek för att fråga om de säljer menskoppar.
 
Tror ni att de ens visste vad det var? Nej
Tror ni att de hade det? Nej.
 
Dö!
 
 Tack bästavän för tidningarna i alla fall <3