/ Mat & Bak / vardagligasaker /

Dessertmästarna!

 
 
Lisa Lundqvist som driver bloggen Sockerrus, Instagram- @Sockerrus 
 
Nu har jag äntligen parkerat mig i soffan med min lilla lurvboll till sällskap. Efter skolan idag följde jag med J till gymmet, köpte gymkort, wiiie! Sedan så har jag storstädat, lagat mat och tagit en efterlängtad dusch. Så är skapligt trött nu kan jag säga. 
 
Idag, om cirka 30 minuter börjar Dessertmästarna på kanal 5. Fan vad jag har längtat! Lisa Lundqvist är en utav deltagarna. Hon är min största idol inom bakning och är en stor anledning till varför jag bakar som en tok. Snacka om att jag blev glad över att hon skulle vara med! Dessutom så är hon också från Linköping ;) Hon kommer att tävla med människor som vunnit pris och gått höga utbildningar och hon själv är "bara" en hobbybagare, därför hoppas jag på att hon sopar banan med de andra deltagarna. Fast vet ju att hon kommer att vinna, hon är så duktig. Kommer sitta bänkad varje avsnitt kan jag säga.
 
Mvh, en överglad tjej, haha.
 
 
#1 / / Lisa - Sockerrus:

Tack söta du för de fina orden ♥ Blir så glad över att läsa ditt inlägg :-) Å sen kan jag nästan tycka att det var lite synd att jag inte kände att jag ville vara med i programmet.. Var så många människor som höll på mig och jag känner lite att jag svek er alla ♥ Men kände att det inte var rätt för mig. Hade det varit ett program med mer sockerkonst, då jäklar ;-)

Stort TACK igen för dina fina ord! Blev verkligen superglad över att läsa dem! ♥
Kram till dig!