Collecting pictures from the flood that wrecked our home

 
Nu har hårdplugget inför nästa mattetenta satts igång. Vilket betyder långa dagar i skolan och ett bankkonto som får stå ut med många fikor och Chai Latten. Dyrt. Känner lite press nu, skulle vara jävligt nice med ännu ett VG. 
 
Jag är så, så, så glad över alla som har hittat hit! Men jag måste säga att det är med skräckblandad förtjusning. Läskigt. Vilka är här? Och varför? För att snoka, inspireras, döma, eller av ren nyfikenhet? Vem är du? <3
 
Gissa vad jag ska göra i morgon! Jag ska på besök hos underbara yogaläraren som också är utbildad i kinesisk medicin. I kinesisk medicin ser man kroppen som en helhet i stället för att fokusera på bara en liten del av det stora sammanhanget. Något man gör i västerländsk medicin, vilket jag inte står för. HÄR är underbara yogalärarens hemsida.
 
Min gråa magtröja har blivit väl använd så jag var tvungen att köpa en svart och en vit också! Har ni tröttnat på att se min mage eller? Jag har fan det, haha.
 
Skor, Dr.Martens / Jeans, Dr.Denim / Top, H&M / Jacka, Solo / Keps, Stadium / Klocka, Ärvd / Väska, H&M
 
 
#1 / / Anna:

Mittersta bilden 😍 ja döör sååå snygggg!!!! 😳
(Hoppas du kan se mina smilisar)

Svar: Meen världens bästa Anna! Vad glad jag blir <33. Jag ser dom!! På mobilen i alla fall :D Puss !
Aida Lazarian

#2 / / Jonna :

Snyggt!! :)
Vill du vinna ett valfritt bikinisett från To die for, så får du jättegärna vara med och tävla i min blogg, http://glossfashion.com/jonnadahl/2014/03/11/vinn-valfritt-bikiniset/ ha en fin vecka! <3

Svar: Tack detsamma! :)
Aida Lazarian

#3 / / Lina:

skorna!
dumma aida! sluta vara så snygg och sluta klä dig så snyggt :(!!

Svar: Puss! <3
Aida Lazarian