Matematik - salstentamen


I dag skrev jag tenta i matte, vet minst ett fel jag skrev, så hoppas jag får tillräckligt på resten. Jag tror det i alla fall.
 
Den här veckan har varit en bra vecka, jag har fått många stunder där jag känt mig så lycklig. På bussen på väg till skolan i dag var en sån stund, jag fick till och med hålla tillbaka lite glädjetårar (ovanligt rikt känsloliv?). Jag fick ytterligare en sån stund kort efter när jag stod och väntade på min Chai Latte, jag kom på hur sjukt det är egentligen, att jag och Älsk snart har varit tillsammans i 5 år. Hur sjukt det är att det var han jag drömde om under hela högstadiet och halva gymnasiet, att han valde mig. Att vi är en, och att han är tusen gånger finare i verkligheten än i mina drömmar. Så mycket kärlek.
 
Tänk att livet emellanåt kan kännas så förbaskat jävla bra. Trots motgångar och stress m.m. Jag tror man behöver påminna sig själv om allt det fina i livet lite oftare. 
 
 
Jeans, Tiger / Skärp, Second Hand / Klocka, mammas gamla / Tröja Mary-Kate & Ashley Ohlsen for BikBok / Skor, skopunkten

 
#1 / / Fanny Staaf:

Snyggt med randigt!

Svar: Tack sötis! Jag håller med! :*
Aida Lazarian

#2 / / Hugo:

Riktigt söt :)

Svar: Tack sötis!! :* :D
Aida Lazarian