/ Dans, Träning & Hälsa / Mat & Bak /

Andra gången gillt?

 
 
Idag skulle vi ha 3h hål i skolan. Vilket jag inte var så sugen på. Dessutom såg jag i går att det kommit en ny Yoga-lärare på gymmet som har pass i förmiddag så då vill jag hellre gå på det! 
 
Hoppas verkligen att den här läraren är bättre än den förra! Jag har försökt att inte ha för höga förhoppningar nu innan. Men det är svårt när man tidigare fått ta klass för sveriges bästa pedagoger. Därför vet jag precis hur jag vill ha det och hur jag inte vill ha det. Det tråkiga med alla gympass är att de är inriktade på "fel" saker. Yogan där är oftast utformad som en träningsform snarare än riktig yoga. Och det säger helt emot yogan. Yoga är meditation och befrielse från utseendekrav. Å andra sidan förstår jag varför ett gym inriktar sig på träningsformen. Även om jag kan tycka att det är dumt. De vill väl ha hög standard?
 
Nu har jag mellanlandat hemma och äter lunch. Köttfärspaj med broccoli & champinjoner. Riktigt mumsigt. Till och med sambon tyckte det och han äter inte ens paj. Btw, varje gång jag hör ordet broccoli fnittrar jag och tänker på Barbara broccoli. SÅ jävla kul namn. Hahaha..