<3 Min longboard äger <3

 
I går spenderade jag hela morgonen åt att skriva en budget för 5 månader framöver. Jag älskar att planera! Jag höll min budget i ungefär en timma, för gissa vad jag gjorde? Beställde spontant hem en ny systemkamera!!! :D :D Längtar som tusan.
 
Ändå ser ekonimin stadig ut nu då jag löste det på annat sätt. Om två veckor ska jag dessutom sälja av massa saker på en loppis. Om jag följer budgeten nu så kommer jag spara drygt 10.000 på 2,5 månad. Ja juste, sen så fixade jag världens roligaste och bästa sommarjobb åt både mig och sambon under sommaren! Det kommer nog inte bli så fattigt trots allt.
 
Bilder från i lördags då jag åkte longboard med Ellinor. Snart slipper vi förhoppningsvis dessa brusiga bilder som är saveade med typ en miljon olika redigeringar i Photoshop. Börjar bli en jävel på det dock.
 
 
#1 / / Lina:

ooh vart ska ni jobba :)?

Svar: Vi ska vara hundvakt åt syrrans hundar. Perfekt ju! Då slipper vi sitta inomhus som vid andra jobb och vi kan vara ute och fortfarande ha en härlig sommar :D
Aida Lazarian

#2 / / Lina:

ooh men gud så fint! helt perfekt ju :D!

Svar: Ja verkligen! 😃
Aida Lazarian

#3 / / Anonym:

Brusiga bilder är sällan kamerans fel i dagens läge. Även de bästa kameror har svårt med ljuset inomhus eller utomhus i skymning. Dyra ljusstarka objektiv eller en riktbar blixt (slå den i taket) är bättre att lägga pengar på om du vill ha skarpa bilder.

Svar: Ja det håller jag med om! Min systemkamera är dock 10 år gammal och det finns knappt tillbehör till den, så en nytt hus behövde jag nog i alla fall. Men jag ska tänka på det du sagt när jag ska uppgradera den nya! :D Tack!
Aida Lazarian